MERSİN / MEZİTLİ - Fatma Aliye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Proje İle İlgili Takvim ve Şartname

Eyl

Mezun olabilmek için tek dersten sorumlu olanların gireceği TEK DERS SINAV TARİHLERİ...

Nis

Okulumuz Fatma Aliye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gıda Teknolojisi Alanı öğretmen ve öğrencilerinin çalışmaları ile Gıda İşleme Atölyesinde Sade ve Sebzeli Erişte üretimi yapılmaktadır. Üretilen ürünümüz TR-33-K-023247 İşletme Kayıt Numarası ile Türk Gıda Kodeksine uygun olarak üretilmektedir. Ayrıca Türk Patent ve Marka Kurumunda alınan 2021/184777 Numaralı Marka Tescil Belgesi ile  "Famtal TARIM-GIDA ÜRÜNLERİ"  adı altında okulumuz Döner Sermaye İşletmesi kapsamında 500 gramlık paketler halinde satışa sunulmaktadır.

Ock

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen İstiklal Marşı  Çevrimiçi Slogan Yarışması ike ilgili duyuru ve şartname için tıklayınız

Ock

Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor Projesi kapsamında 2020-2021 EğitimÖğretim Yılı içerisinde yapılması planlanan çalışmalara yönelik hazırlanan yazı ve ekleri için aşağıdaki linkleri tıklayınız.

TEV Mesleki Orta Öğrenim Bursları Başvuru Sayfası