MERSİN / MEZİTLİ - Fatma Aliye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

SEUP Kapsamında Kanlı Divane, Cennet-Cehennem ve Uzunca Burç' a düzenlenen geziye katılan öğrencilerimiz birbirleriyle kaynaşarak verimli zaman geçirdiler.

May

Mezitli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen “Birlikte Daha Güzeliz” projesi kapsamında Kuyuluk Özel Egitim Meslek Okulu ve Mezitli Özel Eğitim Uygulama Okullarında eğitim gören özel gereksinimli öğrencilerimiz okulumuzda eğitim gören akranlarıyla buluştular. Beraberce tarımsal faaliyetler, boyama, dans gösterileri ve ritim etkinlikleri gerçekleştirdiler.

May

Okulumuz Kütüphanecilik Kulübü Danışman Öğretmenleri gözetiminde kulüp öğrencilerinin hazırladığı Şiir Dinletisi çok amaçlı salonumuzda sergilendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Okulumuz Fatma Aliye MTAL Uygulama Anaokulu öğrenci,  veli ve öğretmenleri olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük bir coşkuyla kutladık.

Nis

"ÇEVRE DOSTU OKULLAR İÇİN EL ELE" projemizin ilk etkinliği 1-5 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Nis

Sanal Sergiyi Ziyaret Etmek İçin Ağağıdaki Linki Tıklayınız...

Mrt

Okulumuzun Yürüttüğü Virtual World İsimli e Twinning Projemiz Kapsamında Dijital Vatandaşlık Kitabı Hazırlandı.

Ock

KA210-VET - Small-scale partnerships in Vocational Education and Training "GELECEĞİN ÇİFTÇİLERİ İÇİN SÜRDÜRÜLEBİLİR BECERİLER" açılış toplantısı gerçekleştirildi.

Ock

ERASMUS+ KA210 SCH kapsamında yürütülmekte olan 2022-1-TR01-KA210-SCH-000080972 numaralı "Çevre Dostu Okullar İçin El Ele" projesinin tanıtım toplantısı okulumuz öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Ock

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından hibe alan "Çevre Dostu Okullar İçin El Ele" projemizin tanıtım toplantısını gerçekleştirdik.

Ara

Okulumuzun öğretmenlerinden Özlem ÇAĞAN ve Çiğdem NACAR'ın ortak olduğu "MY SUSTAINABLE FUTURE" eTwinning projesi Meslekî ve Teknik Eğitim Kategorisinde Türkiye'nin en iyi projesi ödülünü almaya hak kazanmıştır. Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Okulumuz Beden Eğtimi Öğretmeni Figen SAYILIR Tarafından Çalıştırılan Badminton Takımı Düzenlenen Turnuvada Mersin 4.sü Oldu. Öğretmen ve Öğrencilerimizi Tebrik Ediyoruz.

Ara

Matematik Yılı Çerçevesinde Düzenlenen Hayatımızdaki Matematik Konusunda Matematik Öğretmenimiz Leyla DAL'ın Gözetiminde Hazırlanan Ürünler Sergilendi.

Ara

Okulumuz öğretmenleri tarafından hazırlanan ve hibe desteği almaya hak kazanan projelerimiz